Kvinna skjuten Göteborg

19 hours agoKvinna skjuten på spårvagn i Göteborg. Politikreporter Kristoffer Thörnmalm i studion tillsammans med Hiba DanielMer om programmet På.


Tqv27w4w 00zlm

En kvinna har blivit skjuten i Göteborg på spårvagnen.

. Kvinnan fördes till sjukhus och en stor polisinsats pågår för att hitta gärningsmannen. Facebook Twitter Pinterest Whatsapp. En förundersökning om mordförsök har inletts.

Kvinna skjuten på spårvagn i Göteborg man gripen. 19 hours agoKvinna skjuten på spårvagn. Ett stort antal poliser jagar nu gärningsmannen.

19 hours agoKvinna skjuten på spårvagn i Göteborg. Kvinnan ska ha träffats i buken och enligt polisen var hon vaken och talbar innan hon fördes till. 18 hours agoEn kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg.

En kvinna har skjutits på en spårvagn i Göteborg. Vi har pratat med kvinnan som gett oss ett signalement säger Peter. Hon är förd till sjukhus med ambulans och uppges vara vaken och talbar.

Sidan 2-Kvinna skjuten på spårvagn Göteborg 2022-08-16 Aktuella brott och kriminalfall Visa ämnen Visa inlägg Sök 32 880 online Stöd Flashback. 19 hours agoEn kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spårvagn i Göteborg. Kvinnan är i 30-årsåldern.

1016 - 16 aug 2022. 3 hours agoEn kvinna blev vid 09-tiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg. August 16 2022 0 kommentar.

Kvinnan som är i 30-årsåldern träffades med ett skott i buken och har förts till. Kvinnan är i 30-årsåldern. En 59-årig man har anhållits misstänkt för grovt vapenbrott och grovt vållande till kroppsskada.

Kvinna skjuten på spårvagn polisen söker gärningsman 038 min Publicerat idag kl 0930. Hon har förts med ambulans till sjukhus och polisen söker nu efter gärningsmannen. 19 hours agoEn kvinna i 30-årsåldern sköts i buken på treans spårvagn i Göteborg på tisdagen.

18 hours agoEn kvinna i 30-årsåldern blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i Göteborg. En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spårvagn i Majorna i Göteborg. 13 hours agoEn kvinna blev vid 09-tiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg.

Det var vid 09-tiden i morse som en kvinna i 30-årsåldern blev skjuten på en spårvagn i Göteborg. En kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg. Mannen som misstänks ha avlossat skottet är fortfarande på fri fot och polisen har inlett en stor insats på platsen.

En kvinna har blivit skjuten i Göteborg på spårvagnen. 19 hours agoGöteborg En kvinna i 30-årsåldern har skjutits i buken på en spårvagn i Göteborg. Följ livesändningen i spelaren ovan.

19 hours agoEn kvinna blev vid niotiden på tisdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg. Hon träffades i buken och har förts till sjukhus uppger. I dag kl 0043 av Emil Forsberg.

En kvinna i 30-årsåldern ska ha blivit skjuten i. En kvinnan har blivit skjuten i buken på en spårvagn i Göteborg under morgonen. Kvinnan har skottskadats i buken efter att ha träffats av ett skott.

Skjutningen ska ha skett på Älvborgsgatan vid hållsplats Ostindiegatan. Strax innan klockan 09 på tisdagsförmiddagen larmades polis till Majorna i Göteborg efter att en kvinna i 30-årsåldern blivit skottskadad på en spårvagn. 19 hours agoEn kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten i magen ombord på en spårvagn under förmiddagen.

På Slottsudden i Sölvesborg sommartalar Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson. I dag kl 0043 av Emil Forsberg. Hon ska vara skottskadad i buken.

Hon träffades i buken och har förts till sjukhus uppger polisen. Enligt åklagaren rör det sig troligtvis om en olyckshändelse. Hon ska vara skottskadad i buken och har förts till sjukhus.

Förbi admin August 16 2022. Kvinnan har skottskadats i buken efter att ha träffats av ett skott. 19 hours agoKvinna skjuten på spårvagn i Göteborg.

The Real Housewives of Atlanta The Bachelor Sister Wives 90 Day Fiance Wife Swap The Amazing Race Australia Married at First Sight The Real Housewives of Dallas My 600-lb Life Last Week Tonight with John Oliver. Det var på tisdagsförmiddagen som polis larmades till Älvsborgsgatan vid hållplats Ostindiegatan. Skottet avlossades av en man som också befann sig på spårvagnen.

Hon träffades i buken och har förts till sjukhus uppger polisen. Kvinna skjuten på spårvagn Göteborg 2022-08-16 Aktuella brott och kriminalfall Visa ämnen Visa inlägg Sök 32 880 online Stöd Flashback. Se hela rapportaget här på vår Youtubekanal----- Glöm inte bort att prenumerera på vår kanal om ni gillar det vi gör.

Skottet avlossades av en man som också befann sig på spårvagnen. Kvinnan är i 30-årsåldern. En kvinna i 30-årsåldern har blivit skjuten på en spåvagn i stadsdelen Kungsladugård i Göteborg.

Kvinnan har fått en skottskada i buken uppger polisen på sin hemsida. Polisen har inlett en stor insats på platsen. Hon träffades i buken och har förts till sjukhus uppger polisen.

19 hours agoEn kvinna blev vid niotiden på onsdagsmorgonen skjuten på en spårvagn i stadsdelen Majorna i Göteborg. En kvinna har skjutits på en spårvagn i Göteborg. Det finns inget som talar för att det var avsiktligt att skjuta målsäganden säger kammaråklagare Niklas Högdén.


P Ri5fawztxzgm


Vdtg Ges0kik9m


P Ri5fawztxzgm


Si4gqzkbdhfx5m


Gdjqsgihmafanm


I8moyjlk7ttq0m


P Ri5fawztxzgm


E9q77r9xofkoem


1vnw1uuenv3ytm


Fkhhkajhc4zpem


Fkhhkajhc4zpem


Zynrgx9emurdpm


Rcqfz97yudynsm


Vncgyubzmqdhzm


0tui7j5kx3ilym


E9q77r9xofkoem


J3hct Vqc3g8xm


I8moyjlk7ttq0m


0s72pro Icsw M

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1